Boek vandaag een container!

FUNctional Fitness Facilities

Minimal occupancy, maximum productivity

Stealth Gyms ontwerpt, bouwt en levert veelzijdige fitnesscontainers voor organisaties, gemeenschappen en clubs met aanvullende oefeningen, coaching, begeleiding en programma's. We bieden ‘out-of-the-box' sporten voor individueel gebruik en groepstrainingen voor diverse doelen. Ideaal voor teambuilding, netwerken, ontstressen en de algemene gezondheid of atletische prestaties te verbeteren.


Het sportieve landschap werd de laatste jaren overspoeld door een golf van fysiologisch uitdagende sporttakken en bewegingsvormen waardoor zowel de mogelijkheden voor het individu als de logistieke en ondersteunende uitdagingen voor de sportdiensten veranderd zijn. Waar men niet zo lang geleden zich moest aansluiten bij de lokale traditionele sportvereniging hebben deze clubs het gezelschap van nieuwe initiatieven gekregen.


Terwijl de moderne sporthal en -school vandaag moeite heeft om ruimte te bieden voor de laatste fitness trends, laat onze pop-up aanpak dit wel toe. Onze containers worden beheerd door ervaren instructeurs waardoor men de tijd- en kostenkloof om nieuwe sporten te lanceren beter kan overbruggen.


Het sociale media gebeuren heeft het aantal beginnende en hervattende sporters doen stijgen tot waar de vraag het aanbod overschaduwt. Waar ooit gebrek aan talent of inzet en de tijdsnood door studies of werk een moer in de spreekwoordelijke machine kon zijn, kan iedereen vandaag zijn weg terugvinden naar een vorm van beweging. 


Voeg daar de wetenschappelijke waarheden met betrekking tot de positieve impact van regelmatig sporten naar het voorkomen en genezen van fysieke en mentale problemen aan toe en dan wordt het snel duidelijk dat deze trend zich nog zal blijven verderzetten. 


Onze containers bieden reeds een ruim aanbod van oefeningen zowel in gesloten als in open opstelling voor beginners tot gevorderden.

Formules

De Stealth containers worden standaard geleverd met multifunctionele uitrusting die naar voorkeur kan worden aangepast. 


We bieden zowel aankoop- als huurmogelijkheden aan die op aanvraag worden bepaald en gecommuniceerd. 


Tijdens de opstart worden instructies en coaching gegeven mbt het gebruik van de containers en materiaal en wordt een online trainingshandleiding aangemaakt.

Moving Forward

Stealth 1.0 @ PXL

Afgelopen zomer kick-startte Stealth gyms de 1.0 versie van het functional fitness container concept op de PXL campus in Hasselt. 


Van dit start-up experiment leerden we heel wat, hetgeen leidde tot ... 

Stealth 2.018

Compacte containers uitgerust met meer veelzijdigheid voor een groter aantal bewegingsvormen. Met andere woorden, meer bewegen met minder ruimte. 


Van krachttraining, calisthenics & plyometrics tot (kick) boxing & obstacle training, vinkt onze standaard containerconfiguratie alle vakken aan:


✅Kracht ✅Uithouding ✅Power 

✅Snelheid ✅ Behendigheid ✅Flexibiliteit
 

Teamwork ~ 1+1= 3.0

Stealth gyms maakt het mogelijk, om in deze hoogtechnologische tijden, goede voornemens ook effectief waar te maken door aangepaste hardware (containers) en software (trainers) te leveren met minimale logistieke vereisten.


We bieden ook coaching aan die complementair is met de container en omgeving.
 

ANY

BODY

 

Stealth containers garanderen een algemene deelname, van jong tot oud en fit tot futloos.


Uitgerust om elk lichaamstype de mogelijkheid te geven om kracht te trainen en het uithoudingsvermogen te verbeteren. 

TIME

     

De traditionele sporthal kent nog steeds vele voordelen maar we zien ook ruimte tot aanvullen met een hedendaagse mobiele twist. 


Wij brengen de mogelijkheid tot bewegen tot aan de voordeur ... of tenminste toch tot naar het plaatselijk pleintje. 


“Ik heb geen tijd” is geen excuus meer ... 

WHERE


Onze robuuste, compacte en multifunctionele set-up vergt minder dan 100m2 met een variabele capaciteit voor tientallen sporters tegelijkertijd. 


We beschikken zelf over vrachtwagens om de containers te leveren en indien gewenst te verplaatsen.